Cosul meu
Cos gol

Categorii produse

Asistenta si comenzi

Comanda prin email 

Telefoane:

• 0241/681168
  • 0728/390888 

Luni-Vineri 10-18

Sambata 10-14

Comentarii la produse

Ce spun clientii

"Mi-am comandat produse pe care nu le mai gaseam pe piata, si acest site m-a ajutat, mi-a trimis produsele rapid, bine ambalate si pretul a fost corect. Multumesc pentru seriozitate."

06/08/2011
Monica Palcau

Bacau

Prima pagina Digestie Bitter - Fara Alcool 100/250 ml
Bitter - Fara Alcool 100/250 ml

Vezi imagine intreaga

Este un extract natural, fara alcool, din 15 plante medicinale, care stimuleaza buna functionare a ficatului, colecistului. Asigura doza zilnica necesara de vitamine si saruri minerale in vederea reechilibrarii organismului;

* Cantitate

Bitter - Fara Alcool 100/250 ml

Actiune: Este un extract natural, fara alcool, din 15 plante medicinale, care stimuleaza buna functionare a ficatului, colecistului, dovedita cu date din literatura de specialitate.

Acest supliment nutritiv Herbal Bitter asigura doza zilnica necesara de vitamine si saruri minerale in vederea reechilibrarii organismului; mentine sanatatea generala si starea de bine.

Diabeticii sa ia in considerare ca o lingurita de Herbal Bitter corespunde la 0,6g hidrati de carbon.

Continut: 100/250 ml

Mod de administrare:

- pentru stimularea poftei de mancare, o lingurita de 2-3 pe zi, cu jumatet de ora inainte de masa.

- pentru imbunatatirea digestiei sau in raceala se ia in timpul mesei, sau imediat dupa masa.

Autentificare

Esti client eNatural?

Spune-ne parerea ta despre experienta avuta cu eNatural.

Multumim.