Cosul meu
Cos gol

Categorii produse

Asistenta si comenzi

Comanda prin email 

Telefoane:

• 0241/681168
  • 0728/390888 

Luni-Vineri 10-18

Sambata 10-14

Comentarii la produse

Ce spun clientii

"Mi-am comandat produse pe care nu le mai gaseam pe piata, si acest site m-a ajutat, mi-a trimis produsele rapid, bine ambalate si pretul a fost corect. Multumesc pentru seriozitate."

06/08/2011
Monica Palcau

Bacau

Prima pagina Cosmetice Fata Ten Orice tip de ten Creme de zi Gerovital H3 - Crema Semigrasa Gommage - 100/200 ml
Gerovital H3 - Crema Semigrasa Gommage - 100/200 ml

Vezi imagine intreaga

Asigura o curatare perfecta, indeparteaza celulele moarte si punctele negre datorita prezentei in formulare a granulelor exfoliante nonalergice. Complexul de principii active confera produsului efecte regenerante si cicatrizante

* Cantitate

Gerovital H3 - Crema Semigrasa Gommage - 100/200 ml

Actiune: Asigura o curatare perfecta, indeparteaza celulele moarte si punctele negre datorita prezentei in formulare a granulelor exfoliante nonalergice.

Complexul de principii active format din Extract de Castraveti si Hialuronatul de Sodiu, confera produsului efecte regenerante si cicatrizante. Vitamina E catifeleaza si previne imbatranirea prematura.

Produsul asigura un bun masaj al pielii favorizand circulatia sanguina la acest nivel.

Continut: 100 ml

Mod de aplicare: Dupa demacherea corecta a pielii, se aplica pe fata si pe gat. Dupa 3-5 minute se maseaza pana la indepartarea completa a aglomerarilor de crema, apoi se curata fata cu un disc cosmetic umed.

Autentificare

Esti client eNatural?

Spune-ne parerea ta despre experienta avuta cu eNatural.

Multumim.